Voorwaarden

Als nieuwe klant bent u van harte welkom bij Strijkservice Wareman en bieden we de grootste zorg in het naleven van alle wasvoorschriften.

Heeft u onze was en strijkservice als positief ervaren en wilt u gebruik blijven maken van onze service. Dan kunt u heel gemakkelijk per e-mail, sms of WhatsApp een berichtje sturen voor het maken van een nieuwe afspraak.

Ben u vaste klant, dan krijgt u van ons de benodigde toebehoren zoals wasmanden en kledinghoezen om zo al uw was en strijkgoed netjes in te verzorgen. 

Strijkservice Wareman Heeft een eigen bezorgdienst voor het halen en bezorgen van uw was/strijkgoederen dat van maandag t/m vrijdag volgens afspraak routes rijdt.

Bij het ophalen van het wasgoed kan er mondeling een datum en tijd worden afgesproken voor het terug brengen van het gestreken wasgoed.

Bij de afgesproken datum van het terug brengen van alle gestreken wasgoed is het van belang dat er iemand aanwezig is om het gestreken wasgoed aan te nemen. Is dit niet het geval dan wordt het weer mee terug genomen om vervolgens een nieuwe afspraak te maken en enkele kosten van €5,- in rekening gebracht.

Het is ook mogelijk om uw strijkgoed af te leveren en zelf weer op te halen. Dit dient u telefonisch kenbaar te maken.
Hiervoor worden geen bezorgkosten voor gevraagd.

Alle kleding stukken dienen bij het ophalen van het strijkgoed voorzien te zijn van kleding hoezen of andere bescherming om zo vuil of beschadigingen tegen te gaan. Mocht dit nu niet het geval zijn, dan stellen wij ons niet aansprakelijk voor vuil of andere oneffenheden.

Betalingen; U kunt de rekening contant of per rekening overmaken. Bij het overmaken van elke betaling staat netjes een factuur nummer en een rekening nummer vermeld. Alle rekeningen dienen binnen 14 dagen te zijn overgemaakt.

Mocht het ooit voorkomen dat beschadiging aan kleding, dat gemaakt is door Strijkservice Wareman. Dan wordt er de helft van het aankoop bedrag overgemaakt per rekening.

Strijkservice Wareman
Haakdistel 9
3068 ND Rotterdam
tel : 010-227 1942
mob: 06-460 33 192
KvK 24391581
BTW NL133281607B01
Rekening Rabobank 1063.99.802
Site www.strijkservicewareman.nl 
e-mail info@strijkservicewareman.nl